Am participat la ședința solemnă a veteranilor poliției criminale

Am participat la ședința solemnă a veteranilor poliției criminale, eveniment prilejuit de aniversarea a 100-a de la constituirea structurii respective în cadrul MAI.

I-am felicitat pe ofiţeri cu ocazia sărbătorii lor profesionale, le-am mulţumit pentru munca conștiincioasă şi dificilă, pentru devotamentul față de meseria aleasă și față de Patrie.

Am menţionat că experienţa valoroasă de care dispun veteranii poliției criminale contribuie şi astăzi la asigurarea continuității în organele de drept. Totodată, i-am îndemnat pe ofiţeri să le ofere sprijin cadrelor tinere care au nevoie de călăuză din partea profesioniştilor.

Am fost bucuros să-i anunț pe reprezentanţii forţelor de ordine că colegii lor din Federaţia Rusă le-au expediat medalii cu prilejul jubileului de 100 de ani de la crearea poliției criminale. De asemenea, i-am anunțat despre decizia de a conferi înalte distincții de stat unui grup de veterani ai organelor de drept.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.