Am participat la ședința săptămînală cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și Primul ministru, Ion Chicu

Am discutat mai multe subiecte legate de activitatea instituțiilor noastre, inclusiv agenda parlamentară pentru săptămîna curentă.

Am abordat chestiuni ce vizează indexarea pensiilor la judecători, precum și la toate categoriile de pensionari. Am vorbit despre relațiile cu FMI, inclusiv despre faptul că Guvernul a remis în Parlament proiectele votate ce țin de pachetul agreat cu FMI.

img_8806-1 Am participat la ședința săptămînală cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și Primul ministru, Ion Chicu

În altă ordine de idei am abordat subiectul integrării europene, inclusiv vizita din săptămîna curentă a domnului Luc Pierre Devigne, înaltul reprezentant al Serviciului European pentru Acțiuni Externe, Directorul Departamentului pentru relații cu Rusia, Parteneriatul Estic, Asia Centrală și OSCE, cu care vom trece în revistă progresele țării noastre în cadrul implementării Planului de acțiuni pe anii 2017-2019, a Acordului de Asociere și a Acordului de Liber Schimb (DCFTA) cu Uniunea Europeană.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.