Am participat la ședința Consiliului Republican al Uniunii Ofiţerilor din Moldova

Preşedintele Uniunii Ofiţerilor, generalul, Victor Gaiciuc, a făcut bilanțul activităţii unui an de zile de cînd a fost ales în această funcţie şi, de asemenea, a relatat despre acțiunile organizaţiei care sunt planificate pentru anul viitor. Colegii au dat o apreciere înaltă activităţii preşedintelui Uniunii Ofiţerilor din Moldova.

Uniunea Ofiţerilor din Moldova are un aport considerabil în ajutorarea veteranilor Forţelor Armate şi insuflarea spiritului patriotic tinerei generaţii. Preşedintele acestei organizaţii, generalul Victor Gaiciuc, este o personalitate respectată şi demnă, un patriot al ţării sale natale şi un profesionist în domeniul militar. Anume o astfel de persoană trebuie să se afle la conducerea Ministerului Apărării al Republicii Moldova.

Reiterez că am înaintat candidatura lui Victor Gaiciuc pentru funcția de ministru al Apărării şi nu-mi voi schimba decizia. Forţele Armate ale ţării trebuie să fie conduse de o persoană puternică şi de încredere.

Am remarcat că voi susține oricînd pe cei care cu adevărat luptă pentru statalitatea și integritatea națională a Republicii Moldova.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.