Am participat la ședința săptămânală împreună cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Prim-ministru, Ion Chicu

Am analizat rezultatele activității conducerii de vârf a țării pe parcursul săptămânii trecute și am trasat obiectivele pentru zilele următoarele. Cel mai important subiect al agendei curente este ședința Parlamentului Republicii Moldova, planificată astăzi la orele 14:00.

2-1-300x213 Am participat la ședința săptămânală împreună cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Prim-ministru, Ion Chicu

Am subliniat că pachetul de modificări la buget este foarte important dat fiind faptul că vizează creșterea salariilor lucrătorilor medicali, suport material pentru pensionari, asistență financiară agricultorilor și întreprinderilor mici și mijlocii.

Am abordat și subiectul pandemiei, menționând faptul că în Republica Moldova a două săptămână consecutiv se atestă o diminuare a cazurilor, însă la nivel global sunt noi recorduri, cu peste 200 mii de cazuri zilnic, ceea ce înseamnă că factorul pandemic nu dispare și noi trebuie să ținem cont de el.

Totodată, am comunicat că săptămâna curentă va avea loc ședința Comisiei Extraordinare pentru Sănătate Publică, care va discuta acțiunile ulterioare, reieșind din expirarea termenul de starea de urgență în sănătatea publică după 15 iulie.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.