Am participat la ședința săptămânală cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Primul ministru, Ion Chicu

Am analizat rezultatele activității conducerii de vârf a țării pe parcursul săptămânii trecute și am discutat planurile pentru zilele următoare. În primul rând, am abordat finalizarea stării de urgență, care a durat 60 de zile.

97998633_4444078068951497_4470359123120095232_o-300x203 Am participat la ședința săptămânală cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Primul ministru, Ion Chicu

Am reiterat că măsurile sanitare și epidemiologice trebuie respectate și în continuare, deoarece pandemia COVID-19 nu s-a terminat nici în lume, nici în Republica Moldova. Reieșind din acest considerent, Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a decis să introducă cod roșu pentru a preveni răspândirea ”explozivă” a coronavirusului în următoarea perioadă.

Sunt ferm convins, că organele publice centrale și locale împreună cu sistemul medical vor face față acestei provocări și în continuare. Totodată, conducerea țării va întreprinde un șir de acțiuni pentru a ajuta agenții economici care trec o perioadă foarte grea din cauza crizei pandemice.

 

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.