Am participat la ședința săptămânală cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Prim-ministru, Ion Chicu

Am făcut bilanțul activității conducerii de vârf a Republicii Moldova pentru săptămâna precedentă. Am menționat faptul că rectificarea bugetului în rezultatul adoptării celor patru proiecte social-economice de importanță majoră urmează să intre în vigoare după promulgarea acestora de către Președintele țării.

1-2-300x218 Am participat la ședința săptămânală cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Prim-ministru, Ion Chicu

În context am comunicat despre desfășurarea lucrărilor de reconstrucție a drumurilor naționale și a construirii celor 16 platforme industriale în centrele raionale ale Moldovei, ceea ce va contribui la crearea locurilor de muncă și dezvoltarea economică regională.

Am abordat și problema pandemică, reiterând faptul că în pofida dinamicii pozitive în Moldova în ultimele două săptămâni, s-a luat decizia de a prelungi starea de urgență în sănătatea publică din cauza situației îngrijorătoare la nivel regional și mondial. Unele țări au reintrodus măsurile de restricționare, iar noi trebuie în continuare să respectăm normele sanitare.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.