Am participat la ședința fracțiunii parlamentare a PSRM unde au fost prezenți toți cei 37 de deputați ai fracțiunii

În cadrul acesteia am discutat situația politică din țară, situația din Parlament și în special cea legată de moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu.

109694101_4707302575962377_2190433070664307645_o-300x200 Am participat la ședința fracțiunii parlamentare a PSRM unde au fost prezenți toți cei 37 de deputați ai fracțiunii

În cursul discuțiilor deputații socialiști și-au exprimat indignarea vizavi de acțiunile alianței Sandu-Candu-Plaha-Șor care doresc să destabilizeze situația din țară și s-o arunce în haos, înaintînd vot de neîncredere Guvernului actual.

Am fost unanimi în opinia că în actualele condiții de criză pandemică și economică Guvernul Chicu gestionează foarte bine situația. Pe lângă faptul că sânt onorate toate obligațiunile în fața cetățenilor – achitate salariile, pensiile – mai sunt promovate o serie de inițiative sociale de susținere a oamenilor, sunt realizate proiecte economice de amploare etc.

În această ordine de idei, am sprijinit inițiativa socialiștilor de a semna o declarație în susținerea Guvernului condus de prim-ministrul Ion Chicu.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.