Am participat la Marșul solidarității oamenilor muncii organizat cu prilejul sărbătorii de 1 Mai

Am participat la Marșul solidarității oamenilor muncii organizat cu prilejul sărbătorii de 1 Mai – una din cele mai frumoase sărbători.

Am salutat participarea a zeci de mii de oameni din toate păturile sociale: veterani, muncitori, studenți, militari, pensionari.

Le-am mulțumit tuturor pentru susținerea și încrederea pe care mi le acordă poporul Republicii Moldova.

În cadrul discursului rostit în fața cetățenilor noștri am subliniat că țara noastră trece o perioadă foarte complicată. Anul curent este Anul lui Ștefan cel Mare și Sfînt, de care se mândrește poporul nostru. Dar, totodată, avem un an electoral – urmează alegeri locale în municipiile Chișinău și Bălți, unde noi trebuie să învingem. Iar la finele anului urmează alegerile parlamentare, la care forțele stataliste vor avea ultima șansă să salveze țara de tot felul de hoți și unioniști.

Cu prilejul sărbătorii, am semnat un decret privind conferirea distincțiilor de stat pentru un grup de cetățeni din mai multe domenii de activitate care s-au remarcat prin muncă îndelungată şi ireproșabilă precum și prin merite față de țară și succese deosebite în activitatea profesională.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.