Am participat la închiderea festivă a Festivalului Sportiv – Creativ "Taur de Aur" ediția a IV-a

Astăzi, cu drag am participat la închiderea festivă a Festivalului Sportiv – Creativ “Taur de Aur” ediția a IV-a, a persoanelor cu necesități speciale (în scaune cu rotile) și premierea învingătorilor competițiilor sportive din cadrul acestui eveniment, care a avut loc în perioada 23-25 mai, la Criuleni, în tabăra de odihnă din satul Slobozia Dușca.

Am decis să sprijin desfășurarea acestui eveniment important de talie internațională în urma adresării Asociației Obștești Clubul Sportiv ,, Inva-profil”. La festival au participat 150 de persoane cu handicap fizic din Moldova, Rusia, Ucraina, România, Belorusia, Franța, etc.

În cadrul Campaniei Naționale ,,Iubesc Moldova” am asigurat prezența trupei de muzică rock din Rusia ,,Друзья На Колёсах”. Această formație, compusă din soț și soție, ambii fiind în scaune cu rotile, au un talent deosebit de a transmite ascultătorilor, dar și tuturor persoanelor aflate în dificultate – curaj, optimism și voința de a trăi și a depăși cu succes obstacolele vieții…

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.