Am participat la inaugurarea unui complex sportiv nou situat în cartierul Zaialpujie din orașul Comrat

Am participat la inaugurarea unui complex sportiv nou situat în cartierul Zaialpujie din orașul Comrat – proiect din cadrul programului național de reabilitare a infrastructurii sportive.

Mi-am exprimat speranța că acest teren sportiv va deveni o atracție pentru toți locuitorului orașului. Am menționat că sportul practicat în mod constant întărește voința și dezvoltă abilități de comunicare, iar practicarea unui mod sănătos de viață trebuie să constituie o prioritate pentru cetățeni.

Amintesc că în toamna anului trecut am lansat un proiect național de construcție a 300 de complexuri sportive în localitățile din țară, predominant în zonele rurale. Zeci de complexuri sînt date în exploatare, se află în proces de proiectare sau de construcție. Programul național de reabilitare a infrastructurii sportive se desfășoară sub egida Președintelui Republicii Moldova, în cadrul Campaniei Naționale „Iubesc Moldova” și în parteneriat cu Fundația de Binefacere a Primei Doamne ”Din Suflet”.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.