Am participat la inaugurarea complexului sportiv multifuncțional din satul Talmaza

Întreprind o vizită de lucru în raionul Ștefan Vodă, unde am participat la inaugurarea complexului sportiv multifuncțional din satul Talmaza, amplasat în curtea gimnaziului “Anatolie Sîrghi”, așa cum am promis anterior, în timpul vizitei precedente în acest raion.

Complexul respectiv include un teren de fotbal, de volei, de baschet, de tenis, instalații pentru fitness, terenuri de joacă pentru copii și de odihnă pentru adulți. Obiectul este construit în cadrul proiectului național de reabilitare a infrastructurii sportive, lansat în toamna anului 2017, sub egida Președintelui Republicii Moldova, și prevede construcția unor terenuri sportive în 300 de localități.

Am salutat locuitorii exprimîndu-mi speranța că acest teren de sport va diversifica viața lor socială și îi va motiva să practice sportul. Reieșind din faptul că Talmaza este un sat foarte mare, am promis că vom construi în această localitate, încă un teren sau două.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.