Am participat la deschiderea celei de-a II-a ediții a Turneului internațional de polo pe apă ”Cupa Președintelui”

Am participat la deschiderea celei de-a II-a ediții a Turneului internațional de polo pe apă ”Cupa Președintelui”, care se desfășoară sub egida Președintelui Republicii Moldova. Evenimentul are loc la Şcoala Sportivă Specializată nr.4 de polo pe apă ”Gheorghe Osipov”, din Chișinău. La competiție participă selecționatele a 5 țări: Belarus, Kazahstan, România, Ucraina și Moldova.

Am salutat participanții și le-am urat sportivilor succes la competiție. Am reiterat faptul că dezvoltarea culturii fizice și a sportului în țara noastră, constituie pentru mine o prioritate. Mi-am exprimat convingerea că turneul ”Cupa Președintelui” va deveni o tradiție frumoasă pentru sportul moldovenesc.

Susțin și încurajez organizarea unor asemenea evenimente. În calitate de Președinte al țării voi depune tot efortul pentru a promova sportul. Țin să amintesc faptul că în prezent se află în plină desfășurare campania națională de construcție a circa 300 de complexuri sportive în localitățile rurale din Republica Moldova, lansată la inițiativa mea.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.