Am participat la deschiderea Campionatului Europei de Motocross printre juniori

Am participat la deschiderea Campionatului Europei de Motocross printre juniori, la categoria motociclete cu o capacitate a motorului de 65-85 cm cubi.

Evenimentul se desfășoară sub egida Președintelui Republicii Moldova și mai include Campionatul Balcanic și campionatul moldovenesc tradițional „Cupa Gagarin”.

I-am salutat pe toți participanții la competiții – concurenți din Republica Moldova și din alte nouă țări, inclusiv România, Ucraina, Israel etc. Am apreciat nivelul înalt de prergătire al sportivilor noștri și le-am urat tuturor succes. Totodată, mi-am exprimat încrederea că oaspeții țării noastre vor aprecia la justa valoare calitatea traseului reconstruit.

De asemenea, le-am adresat mulțumiri organizatorilor Campionatului – Federației de Motociclism din Republica Moldova pentru pregătirea extraordinară a competiției și am anunțat despre înțelegerea preliminară de a organiza în țara noastră una dintre etapele Campionatului Mondial de Motocross din anul 2020.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.