Am participat la concertul festiv organizat sub egida Președintelui Republicii Moldova

Am participat la concertul festiv organizat sub egida Președintelui Republicii Moldova, cu prilejul aniversării a 73-a a Marii Victorii, care s-a desfășurat în Piața Marii Adunări Naționale.

Atmosfera a fost una incendiară, iar oamenii prezenți la eveniment au fredonat melodiile anilor de război împreună cu interpreți din Moldova, legendara formaţie „Zdob şi Zdub” și oaspeții speciali veniți din Federația Rusă – Oleg Gazmanov și Denis Maidanov.

Totodată, în cadrul evenimentului, am înmînat cea mai înaltă distincție de stat „Ordinul Republicii”, unui grup de veterani care au luptat în Marele Război pentru Apărarea Patriei din anii 1941-1945.

Trebuie să cinstim fiecare veteran care a luptat pentru Marea Victorie, să le slăvim faptele eroice și să transmitem viitoarelor generații adevărul despre prețul real al libertății. Reiterez, poporul care nu-și cunoaște și nu-și respectă trecutul, nu are viitor.

Invit toți locuitorii și oaspeții capitalei să participe la Marşul memoriei „Regimentul nemuritor” care se va desfășura mîine în Chișinău.

Cu Ziua Victoriei!!!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.