Am participat la ceremonia desfășurată cu ocazia aniversarii a XXIX-a de la crearea Armatei Naționale

Am adresat sincere felicitări angajaților civili și veteranilor Armatei Naționale cu prilejul acestei frumoase sărbători exprimând prețuire pentru executarea ireproșabilă a misiunilor constituționale, pentru rezultatele remarcabile în serviciu și în instruire, pentru executarea sigură și cu încredere a celor mai dificile sarcini, precum și pentru acțiunile ferme și rapide întreprinse ori de câte ori a fost nevoie, pentru a sprijini cetățenii noștri.

1-1-300x197 Am participat la ceremonia desfășurată cu ocazia aniversarii a XXIX-a de la crearea Armatei Naționale

Cu certitudine, puterea Armatei Naționale este în unitatea și solidaritatea ei cu poporul. Societatea apreciază înalt pregătirea și participarea organizată și activă a militarilor la lichidarea consecințelor calamităților naturale și tehnogene. În acest an, ne-ați fost alături și ne-ați ajutat la stăvilirea răspândirii pandemiei de coronavirus.
Am deplina siguranță că armata, în conlucrare cu organizațiile veteranilor, va continua să formeze și să promoveze în rândul tinerilor o poziție civică activă, fundamentată pe disciplină, onoare și adevăr.

Am dat asigurări că actuala conducere a țării va întreprinde acțiuni conjugate pentru a consolida sistemul de apărare națională, îmbunătăți condițiile de executare a serviciului, susține militarii și familiile acestora și pentru a asigura protecția socială a veteranilor.

În acest context festiv, am conferit distincții de stat și Diplome ale Președintelui Republicii Moldova mai multor angajați și veterani ai Armatei Naționale.
La mulți ani, Armata Națională!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.