Am participat la acțiunea națională: "Un arbore pentru dăinuirea noastră"

Astăzi, cu prilejul Zilei Naționale de Înverzire a Plaiului, împreună cu familia și angajații instituției prezidențiale am participat la acțiunea națională: ,,Un arbore pentru dăinuirea noastră”, desfășurată anual în toată țara.

Împreună cu colectivul am sădit puieți de salcîm și arțar puși la dispoziție de către Agenția ”Moldsilva”, în intravilanul localității Văratic, r-nul Anenii noi, în cadrul sectorului Întreprinderii Silvocinegetică Răzeni.

Încurajez desfășurarea a cît mai multe acțiuni de acest gen care contribuie la regenerarea naturii. Plantarea culturilor silvice ne asigură o viaţă mai sănătoasă, un aer curat şi o țară frumoasă.

Ziua Națională de Înverzire a Plaiului „Un arbore pentru dăinuirea noastră” a fost instituită prin decret prezidențial în anul 1995 și prevede plantarea arborilor și arbuștilor, amenajarea fîșiilor și pasajelor forestiere din preajma drumurilor și a bazinelor acvatice.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.