Am participat astăzi la lansarea ediţiei speciale a „Almanahului Politic”

Am participat astăzi la lansarea ediţiei speciale a „Almanahului Politic”, care reflectă activitatea mea în funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova.

CD4E9FE9-3FA5-49BE-8DF3-E62186FF3540-300x207 Am participat astăzi la lansarea ediţiei speciale a „Almanahului Politic”

Pentru mine a fost o surpriză plăcută atunci când am aflat că se pregăteşte această ediţie specială a Almanahului Politic.

Concentrat pe exercitarea atribuţiilor pe care le are Preşedintele Republicii Moldova, în toţi aceşti ani nu m-am gândit nici că cineva documentează fiecare pas pe care-l fac, fiecare eveniment la care particip, fiecare declaraţie etc. Dar iată că, graţie echipei „Almanahului Politic”, am devenit primul Preşedinte al Republicii Moldova activitatea căruia poate fi urmărită de fiecare cetăţean zi de zi, oră de oră. Şi sunt mândru că în aceşti ani am reuşit să furnizez suficientă „materie primă” ca în final să apară o ediţie atât de impunătoare.

Am mulțumit echipei „Almanahului Politic” pentru iniţiativa cu care au venit şi pentru efortul depus ca această ediţie inedită să vadă lumina tiparului.

De asemenea, le-am mulțumit cetăţenilor Republicii Moldova pentru încrederea şi susţinerea acordată în cadrul întrevederilor pe care le-am avut în marea majoritate a localităților Moldovei pe care le-am vizitat. Le-am mulțumit și pentru faptul că mi-au dat energia necesară și încrederea să merg mereu înainte. Am asigurat cetățenii că voi da dovadă și pe viitor de caracter, responsabilitate, echilibru în acțiunile mele și voi continua să apăr și să promovez valorile noastre naționale.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.