Am oferit cheile de la cîte un tractor donat de Președintele Republicii Belarus

Am oferit cheile de la cîte un tractor donat de Președintele Republicii Belarus, primarilor din localitățile Pocrovca, (raionul Dondușeni), Văratic (raionul Rîșcani) și orașul Vadul-lui-Vodă.

Primarii au exprimat recunoștință și au menționat că aveau stringentă necesitate de aceste tractoare pe care le vor utiliza la serviciile gospodăriei comunale ale localităților – evacuarea deșeurilor, întreținerea și repararea drumurilor, deszăpezirea străzilor, ș.a.

Țin să menționez că tractoarele beloruse sunt bine cunoscute în întreaga lume, 2/3 din toate tractoarele din Republica Moldova sunt de la Uzina de Tractoare din Minsk. Apropo, doar în localitatea Pocrovca, sunt 120 de tractoare fabricate de acest producător.

Voi depune efort întru stabilirea unor relații atît de colaborare, cît și de prietenie, cu diverse state din Est și din Vest, în beneficiul poporului și a țării noastre.

Aduc în mod repetat sincere mulțumiri Președintelui Republicii Belarus, din partea mea personală dar și a poporului nostru, pentru lotul de tehnică oferit Republicii Moldova.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.