Am mers în satul Molovata unde am discutat cu administrațiile grădiniței de copii și a Liceului Teoretic ”Ștefan cel Mare”

În cadrul vizitei în raionul Dubăsari, am mers în satul Molovata unde am discutat cu administrațiile grădiniței de copii și a Liceului Teoretic ”Ștefan cel Mare”. Am ascultat doleanțele acestora și le-a promis că problemele enunțate vor fi soluționate. În special, necesită a fi reparat acoperișul unui bloc a liceului, precum și construit un grup sanitar în sediul liceului, deoarece cel existent este amplasat în aer liber.

1-300x204 Am mers în satul Molovata unde am discutat cu administrațiile grădiniței de copii și a Liceului Teoretic ”Ștefan cel Mare”

Ulterior, dat fiind că astăzi se împlinesc 516 ani de la trecerea în nefiinţă a domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfînt, împreună cu Grigore Filipov, Președintele raionului Dubăsari, am depus flori la bustul marelui Domnitor din localitatea Molovata.

Apoi, am mers și am aprins o lumânare la biserica ”Nașterea Maicii Domnului” construită în anul 1912, unde anterior am oferit suport pentru reparația acesteia. De asemenea, m-am rugat pentru pace și bunăstarea poporului nostru.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.