Am mers în raioanele Basarabeasca și Cimișlia, unde voi avea întrevederi tradiționale cu autoritățile locale, agenții economici, mă voi familiariza cu situația din spitale, voi felicita veteranii și familiile cu mulți copii

Continui vizitele de lucru prin țară. Astăzi am mers în raioanele Basarabeasca și Cimișlia, unde voi avea întrevederi tradiționale cu autoritățile locale, agenții economici, mă voi familiariza cu situația din spitale, voi felicita veteranii și familiile cu mulți copii.

1-9-300x205 Am mers în raioanele Basarabeasca și Cimișlia, unde voi avea întrevederi tradiționale cu autoritățile locale, agenții economici, mă voi familiariza cu situația din spitale, voi felicita veteranii și familiile cu mulți copii

Prima destinație este satul Iserlia din raionul Basarabeasca, unde se află gospodăria țărănească „Tanita Agro”, care cultivă grîu, orz și floarea soarelui. Anul trecut, gospodăria respectivă a semănat 400 de hectare cu grîu, cu o recoltă medie de 18 q/ha și 20 de hectare cu orz, cu o recoltă medie de 20 q/ha.

Ulterior, în ajunul Zilei Internaționale a Familiei am vizitat familia Platon din satul Iordanovca. Soții Ion și Veronica cresc și educă șapte copii cu vîrsta cuprinsă între unu și zece ani. Capul familiei lucrează pompier. Trei copii sînt de vîrstă școlară, iar în luna septembrie, încă unul va merge în clasa întîi. Le-am dăruit copiilor jucării, cărți, dulciuri și le-am urat sănătate și bucurii.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.