Am înmînat înalte distincții de stat unor sportivi care au obținut performanțe la Universiada Mondială de vară

Am înmînat înalte distincții de stat unor sportivi care au obținut performanțe la Universiada Mondială de vară, precum și la alte competiții sportive internaționale, promovînd imaginea țării noastre peste hotare.

Astfel, am conferit medalia „Meritul Civic” și Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova unui grup de sportivi și antrenori pentru merite în domeniul culturii fizice și sportului, succese obţinute în cadrul unor competiţii internaţionale, pentru talentul și dăruirea puse în slujba sportului național.

Mă bucur să constat că tradiția de a înmîna echipelor naționale drapelul Republicii Moldova pentru a fi purtat cu mîndrie la evenimentele sportive de anvergură – este de bun augur.

Am mulțumit tuturor pentru faptul că ne reprezintă destoinic țara peste hotare, precum și pentru promovarea unui mod de viață sănătos, asigurîndu-i și în continuare de susținere deplină din partea instituției prezidențiale.

După ceremonia de decorare, cei prezenți au efectuat o excursie prin sediul Președinției, inclusiv în biroul personal al Președintelui Republicii Moldova.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.