Am înmînat înalte distincții de stat unor cetățeni ai Republicii Moldova, în conformitate cu decretele pe care le-am semnat anterior

Am înmînat înalte distincții de stat unor cetățeni ai Republicii Moldova, în conformitate cu decretele pe care le-am semnat anterior.

Acestea sunt persoane din diverse domenii, precum: militari – reprezentanți ai Comisiei Unificate de Control, care au stat la temelia asigurării stabilității pe Nistru, șahiști care promovează imaginea țării noastre peste hotare, participanți la lichidarea consecințelor de la Cernobîl, medici și alte personalități care contribuie la dezvoltarea statului nostru și care din diferite motive nu au avut posibilitatea să fie prezenți la ceremoniile de înmînare a distincțiilor.

Voi decora și în continuare personalitatile care s-au dedicat muncii și activității, care au adus contribuții substanțiale la dezvoltarea și edificarea statului nostru.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.