Am înmînat înalte distincții de stat în conformitate cu decretele pe care le-am semnat în ultimele luni

În cadrul unei ceremonii oficiale la Reședința de Stat, am înmînat înalte distincții de stat în conformitate cu decretele pe care le-am semnat în ultimele luni.

Astăzi, s-au învrednicit de ordine și medalii simpli cetățeni care au activat în diverse domenii și care pe parcursul anilor s-au remarcat prin muncă îndelungată și prodigioasă, agricultori care au contribuit la dezvoltarea infrastructurii social-economice, pedagogi care au depus o muncă imensă pentru a educa generații întregi de copii, artiști și actori care au dus faima țării noastre peste hotare, sportivi de performanţă care au obținut succese în cadrul unor competiţii naționale și internaţionale, și alte categorii de cetățeni care au dat dovadă de înaltă măiestrie profesională și ne-au reprezentat destoinic țara noastră în întreaga lume.

Am mulțumit sincer tuturor pentru munca imensă şi răbdarea pe care o depun zi de zi, pentru activitate, dedicație profesională și exemplu demn de urmat.

Reiterez că și în continuare la baza deciziilor privind persoanele care vor fi decorate, va sta meritul civic și profesional, și niciodată – criteriul politic.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.