Am înmînat înalte distincții de stat în conformitate cu decretele pe care le-am semnat în ultimele luni

În cadrul unei ceremonii oficiale desfășurată la Președinție, am înmînat înalte distincții de stat în conformitate cu decretele pe care le-am semnat în ultimele luni.

Astăzi, s-au învrednicit de ordine și medalii simpli cetățeni care au activat în diverse domenii și care pe parcursul anilor s-au remarcat prin muncă îndelungată și prodigioasă, agricultori care au contribuit la dezvoltarea infrastructurii social-economice, profesori care au depus o muncă imensă pentru a educa mai multe generații, medici care au succese considerabile în activitatea profesională, sportivi de performanţă care au dus faima țării noastre peste hotare, artiști, actori și alte categorii de cetățeni care au dat dovadă de înaltă măiestrie profesională și ne-au reprezentat destoinic țara în întreaga lume.

Am mulțumit sincer tuturor pentru munca imensă şi răbdarea pe care o depun zi de zi, pentru activitate, dedicație profesională și exemplu viu. Am subliniat faptul că instituția prezidențială va depune efort și va acorda susținerea necesară și în continuare.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.