Am înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni, conferite anterior, prin decrete prezidențiale

Astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale la Președinția Republicii Moldova, am înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni, conferite anterior, prin decrete prezidențiale.

117718113_4832805876745379_1772709126871876526_o-300x200 Am înmânat înalte distincții de stat unui grup de cetățeni, conferite anterior, prin decrete prezidențiale

Astfel, mai multe persoane s-au învrednicit de ordine și medalii pentru muncă îndelungată şi prodigioasă în complexul agroindustrial, în domeniul transportului feroviar și cel al gospodăriei locativ-comunale, merite în dezvoltarea serviciilor de îngrijire a persoanelor social-dezavantajoase, contribuție la integrarea acestora în societate și activitate nobilă de ajutorare și de binefacere, precum și pentru merite în asigurarea securității economice a statului și contribuție la perfecționarea controlului vamal.

Le-am mulțumit tuturor pentru munca imensă şi dedicație profesională, dorindu-le succese, curaj şi stoicism în activitatea pe care o desfășoară zi de zi.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.