Am felicitat un grup de sportivi care a revenit de la Campionatul European la lupte universale cu 11 medalii

Am felicitat un grup de sportivi care a revenit de la Campionatul European la lupte universale cu 11 medalii (3 de aur, 7 argint, 1 bronz) și alt grup care a participat la Campionatul Open European la Taekwon-do GTF și s-au întors acasă cu 17 medalii (10 de aur, 2 de argint și 5 de bronz).

Le-am mulțumit campionilor pentru faptul că ne-au reprezentat destoinic țara și pentru rezultatele remarcabile pe care le-au obținut. Este o onoare pentru noi!

Respectivii sportivi au participat la aceste competiții cu suportul financiar al Fundației de Binefacere a Primei Doamne „Din Suflet” și a Fundației ”Iubesc Moldova”. Doar datorită suportului din partea acestor Fundații a fost posibilă participarea sportivilor noștri la respectivele Campionate europene.

În pofida suportului insuficient din partea guvernului sportivii moldoveni ne reprezintă cu mîndrie pe podiumurile campionatelor de diferite niveluri și promovează activ imaginea Republicii Moldova în lume.

Le-am urat mult succes și cît mai multe performanțe remarcabile!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.