Am felicitat-o astăzi pe doamna Zinaida Greceanîi cu prilejul zilei de naștere

Am felicitat-o astăzi pe doamna Zinaida Greceanîi cu prilejul zilei de naștere și i-am transmis sincere urări de bine împreună cu sentimentele de recunoștință pentru excelența morală, profesionalismul, dedicația și atitudinea binevoitoare de care dă dovadă.

Aniversarea de astăzi prilejuiește momentul de a reînnoi respectul profund pe care îl port pentru doamna Greceanîi, avînd marea onoare de a o cunoaște, drept o persoană cu demnitate, și de a lucra împreună în cele mai diverse situații și perioade. Sunt convins că nu doar cei cu care dumneaei conlucrează, dar și oamenii ale căror doleanțe le ascultă cu atenție deosebită apreciază corectitudinea, experiența, potențialul de gestionare a riscurilor, altruismul și capacitățile de lider.

Țin să-i mulțumesc doamnei Zinaida Greceanîi pentru prilejul continuu de a ne fi alături, cu sfaturi, soluții și, pur și simplu, cu prezență de spirit. Sunt convins că vom păstra, pe mai departe, bunele relații prietenești, dar și vom continua să promovăm valorile naționale, întru reafirmarea identității poporului Republicii Moldova.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.