Am efectuat o vizită la grădinița din satul Maximovca, raionul Anenii Noi

Am efectuat o vizită la grădinița din satul Maximovca, raionul Anenii Noi, care a beneficiat de sprijinul Fundației de Binefacere a Primei Doamne „Din Suflet”, în cadrul campaniei naționale de susținere a instituțiilor preșcolare din țară.

Fundația de Binefacere „Din Suflet” a acordat suport întru rezolvarea celor mai stringente probleme ale grădiniței, care este frecventată de 60 de copii. Astfel, în urma demersului administrației și a părinților, au fost oferite: mochetă, draperii pentru sala festivă, mobilier (scaune, mese, dulapuri), tehnică (televizor, computer), inventar sportiv. De asemenea, copiii au primit în dar fructe și dulciuri.

Gestul Fundației a fost apreciat de mămicile, copiii și angajații grădiniței de copii din Maximovca. Zîmbetele lor și buna dispoziție m-au convins din nou că acest proiect este unul necesar și util.

Amintesc că Fundația Primei Doamne „Din Suflet” a lansat o campanie națională de susținere a grădinițelor de copii. Deja de sprijinul Fundației au beneficiat 75 de grădinițe, iar pînă la finele anului curent preconizăm ca numărul acestora să ajungă la 200. În anul 2018 se planifică acordarea asistenței necesare la circa 300 de grădinițe, iar pînă la expirarea mandatului Președintelui Republicii Moldova, acest suport să ajungă în toate instituțiile preșcolare din țară.

Faptele bune continuă!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.