Am desfășurat o ședință de lucru cu prim-ministru, Ion Chicu

Am desfășurat o ședință de lucru cu prim-ministru, Ion Chicu, în cadrul căreia am făcut un schimb de opinii privind situația din țară la începutul anului 2020 și planurile pentru următoarele luni.

În special am abordat subiectul repartizării, începînd cu data de 2 ianuarie, a ajutorului social și a compensațiilor unice în valoare de 700 de lei, pensionarilor și persoanelor social-vulnerabile.

De asemenea, am discutat despre lansarea licitațiilor pentru reparația a peste 300 km de drum, lucrări care urmează să înceapă în primăvară.

Un subiect aparte ce urmează a fi lansat în următoarele săptămîni se referă la mai multe acțiuni și inițiative prezidențiale menite să îmbunătățească calitatea vieții populației din mediul rural.

De asemenea, am făcut un schimb de opinii cu privire la principalele reforme ce urmează a fi promovate, în special reforma justiției, proiectul căreia va fi expus în curînd pentru discuții și transmis pentru expertiză partenerilor de dezvoltare, inclusiv experților Comisiei de la Veneția.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.