Am desfășurat astăzi o nouă ședință a Centrului unic de comandă pentru gestionarea crizei provocate de răspîndirea virusului COVID-19

Ministerul Sănătății a comunicat noi informații: în ultimele 24 de ore, în țară au fost procesate 801 teste și s-au depistat 133 de cazuri de infectare cu coronavirusul de tip nou. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate la Chișinău – 30 de persoane. În regiunea transnistreană au fost depistate 20 de persoane infectate, numărul total în prezent fiind de 431 de persoane.

1-25-300x203 Am desfășurat astăzi o nouă ședință a Centrului unic de comandă pentru gestionarea crizei provocate de răspîndirea virusului COVID-19

La ora actuală, în Republica Moldova s-au vindecat 1114 persoane, inclusiv 30 în Transnistria. La moment sînt 2548 de cazuri active.

Referindu-ne la măsurile de susținere a economiei și a populației, în mod separat, am discutat cu dl Prim-ministru unele propuneri pentru deținătorii de patente. Ținînd cont de faptul că din cauza crizei a fost sistată activitatea acestora, ei vor avea dreptul să solicite ajutor de șomaj în valoare de 2775 de lei.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.