Am desfășurat o nouă întrevedere de lucru cu reprezentanții diferitor ramuri ale economiei naționale – conducători ai asociațiilor companiilor de transport.

Am discutat situația actuală din domeniul transportului de mărfuri care are un rol primordial în dezvoltarea infrastructurii, situația din domeniul operațiunilor de export-import, precum și a transportului de pasageri.

96824383_4413866081972696_6481455393145880576_o-300x192 Am desfășurat o nouă întrevedere de lucru cu reprezentanții diferitor ramuri ale economiei naționale – conducători ai asociațiilor companiilor de transport.

Drept consecință a crizei provocate de pandemie, am constatat înrăutățirea gravă a situației în această ramură. Totodată, a fost menționat faptul că după finalizarea epidemiei, problemele în domeniul respectiv, dar și în economie în ansamblu vor rămîne, iar restabilirea activității în regim normal va fi lentă.

I-am asigurat pe interlocutori că actuala conducere a țării cunoaște problemele din această ramură, dar și din alte domenii, iar săptămîna viitoare, după dezbaterile organizate cu reprezentanții fiecărui domeniu, vom lansa un pachet de inițiative pentru fiecare sector al economiei.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.