Am decis să suspendăm temporar activitatea Orăşelului Victoriei

In legatura cu demararea lucrărilor de amenajare a bulevardului Ştefan cel Mare, lucrări importante pentru oraş, am decis să suspendăm temporar activitatea Orăşelului Victoriei. Ne rezervam dreptul de reluare a activităţii acestuia la toamnă.

Vreau sa multumesc tuturor colegilor de Partid, sustinatorilor nostri care au fost alaturi de noi pe parcursul ultimelor 10 luni de cind au fost amplasate corturile in fata Parlamentului.

Protestele vor continua. În cel mai scurt timp ne vom concentra eforturile pe alegerile pentru postul de Preşedinte al Republicii Moldova. Nu mai puţin actual pentru noi rămîne şi referendumul pentru demiterea primarului general de Chişinău, Dorin Chirtoacă.

Aceste acţiuni alcătuiesc o parte a campaniei noastre generale de proteste continue, lansate la 27 august, 2015. Scopul nostru final rămîne a fi dizolvarea Parlamentului şi declararea alegerilor parlamentare anticipate.

p. s. Si dupa cum este primit la noi la moldoveni, ca gospodari adevarati, am facut regula si am sadit si flori.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.