Am convocat o ședință de lucru cu președinții comisiilor de profil din cadrul Consiliului Societății Civile pe lîngă Președintele RM

Am făcut un schimb larg de opinii vizavi de situația social-economică și politică din Republica Moldova. În mod separat am discutat despre criza pandemică din țară și din lume.

1-26-300x207 Am convocat o ședință de lucru cu președinții comisiilor de profil din cadrul Consiliului Societății Civile pe lîngă Președintele RM

În special, s-a remarcat că actuala conducere, contrar speculațiilor unor politicieni, face față situației de criză provocată de răspândirea coronavirusului. Mai mult, indicatorii din Moldova sunt mai buni decît în unele țări europene, deși noi, la fel ca și alte state, nu am fost pregătiți de epidemie și nu aveam experiența necesară.

Cu toate acestea, în cadrul discuției s-a remarcat că mult mai dificilă este situația în economie și va fi necesar să depunem maximum eforturi pentru a preveni destabilizarea socială și economică în Moldova.

 

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.