Am constat inca o data cit de nemultumiti sunt cetatenii de actuala guvernare

Am venit acum de la intilnirile electorale si constat inca o data cit de nemultumiti sunt cetatenii de actuala guvernare. Aceasta guvernare este insuportabila si face tot posibilul pentru a trezi furia oamenilor.

Aceasta guvernare continua sa actioneze miseleste, sa asmute organele de forta asupra concurentilor electorali, sa fabrice dosare, sa neutralizeze forte ale opozitiei.

Vedem ce se intimpla iarasi cu Renato Usatii, cu care guvernarea se rafuieste in mod brutal, printr-o justitie corupta si subordonata puterii.

Noi condamnam atacurile puterii oligarhice asupra colegului nostru de opozitie de stinga. Intelegem o data in plus ca e nevoie de o schimbare a puterii. Si aceasta schimbare se va incepe in mod cardinal odata cu preluarea functiei de presedinte de catre opozitia de stinga.

Nu mult le-a ramas oligarhilor de la guvernare. Pe toti hotii de la guvernare ii asteapta pedeapsa pentru furtul miliardului si pentru alte ilegalitati.

Fara oligarhi si unionisti la guvernare, Moldova va avea viitor!

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.