Am conferit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova la circa 200 cei mai buni pedagogi din întreaga țară

În ajunul Zilei profesionale a lucrătorilor din învățămînt, am conferit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova la circa 200 cei mai buni pedagogi din întreaga țară, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Republicii.

Diplomele au fost acordate în semn de apreciere a măiestriei pedagogice manifestate la promovarea unui învățămînt de calitate, pentru cuget competitiv și creativitate la reformarea procesului educațional precum și contribuție la educarea tinerei generații în spiritul valorilor general-umane.

Le-am mulțumit profesorilor pentru sacrificiul, dedicația și munca imensă pe care o depun în procesul de educație a tinerelor generații. Am menționat faptul că educația de calitate trebuie să fie prioritate națională, iar această meserie nobilă trebuie să fie remunerată pe măsură.

Totodată, cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorilor din învățămînt am decis să semnez un decret prin care voi conferi distincții de stat unor profesori pentru merite deosebite în domeniul educațional moldovenesc.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.