Am avut o întrevedere foarte bună cu reprezentanții diasporei noastre din Turcia

Am avut o întrevedere foarte bună cu reprezentanții diasporei noastre din Turcia, aproximativ 100 de persoane. Am discutat în detalii despre tot ce se întîmplă în Moldova, despre prioritățile imediate în ce privește politica internă, dar și externă a statului.

Au fost foarte multe întrebări din partea concetățenilor noștri și un dialog foarte constructiv. De la acordurile de garanții sociale dintre state, pînă la eventuala modificare a sistemului electoral, de la reintegrarea țării, pînă la organizarea alegerilor anticipate, politicile sociale și economice. Am promis că voi aborda la nivel înalt problemele cu care se confruntă cetățenii noștri ce trăiesc sau muncesc pe teritoriul Turciei. Sînt sigur că vom identifica soluții așa cum a fost și în cazul concetățenilor noștri din Federația Rusă.

Întrevederea cu diaspora din Istanbul a fost și prima experiență a consilierului pentru diasporă, una foarte reușită. Așa cum am promis anterior, voi continua aceste întrevederi oriunde voi merge peste hotarele țării.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.