Am avut o întrevedere de lucru cu Serghei Ciciuk, Ambasadorul Republicii Belarus în RM

Am avut o întrevedere de lucru cu Serghei Ciciuk, Ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova, în legătură cu încheierea misiunii sale diplomatice în țara noastră.

1-13-300x186 Am avut o întrevedere de lucru cu Serghei Ciciuk, Ambasadorul Republicii Belarus în RM

Am discutat mai multe chestiuni cu privire la relațiile bilaterale dintre Moldova și Belarus, menționînd importanța consolidării prieteniei îndelungate dintre popoarele noastre și exprimîndu-ne speranța că prin eforturi comune vom depăși cu succes criza legată de pandemia globală. Totodată, am făcut un schimb de opinii vizavi de mecanismele de combatere a răspîndirii virusului COVID-19, care sînt aplicate în țările noastre.

În semn de profundă gratitudine pentru contribuția substanțială la dezvoltarea și consolidarea relațiilor de prietenie și colaborare moldo-belaruse, am semnat un Decret privind conferirea domnului Serghei Ciciuk, a înaltei distincții „Ordinul de Onoare”.

6-300x211 Am avut o întrevedere de lucru cu Serghei Ciciuk, Ambasadorul Republicii Belarus în RM

I-am urat diplomatului succes în activitatea sa de mai departe, exprimîndu-mi încrederea că succesorul său la această funcție va contribui la dezvoltarea continuă a parteneriatului reciproc avantajos dintre Moldova și Belarus.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.