Am avut o întrevedere de lucru cu primarul de Chișinău, Ion Ceban

Am avut o întrevedere de lucru cu primarul de Chișinău, Ion Ceban, cu care am discutat subiecte legate de dezvoltarea capitalei, inclusiv proiectele de importanță majoră în domeniul infrastructurii, reparației drumurilor, transportului, amenajării parcurilor etc.

Am fost unanimi în opinia privind necesitatea atragerii unui număr mai mare de investitori autohtoni și din străinătate în soluționarea celor mai stringente probleme ale orașului.

87884604_2469478149959731_7096896263605452800_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=BBfO25deXusAX-fogVO&_nc_ht=scontent.fkiv1-1 Am avut o întrevedere de lucru cu primarul de Chișinău, Ion Ceban

În context, împreună cu Ion Ceban am avut o întrevedere cu un grup de investitori din statele UE și din Turcia cu care am discutat realizarea proiectelor investiționale în Chișinău și în țară, în ansamblu. În special, ne-am referit la proiectele de dezvoltare a infrastructurii, construcției drumurilor, podurilor, parcurilor ș.a.

Am exprimat gratitudine părții turce pentru implicarea activă a investitorilor și companiilor de construcții din această țară în Republica Moldova, aducînd în calitate de exemplu complexul sportiv Chișinău Arena, care va fi deschis oficial la 1 mai. I-am îndemnat pe partenerii din Turcia și din țările UE să investească mijloace în proiecte de amploare, anunțate de conducerea Republicii Moldova.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.