Am avut o întrevedere de lucru cu prim-ministrul Republicii Armenia, Nikol Pashinyan

În cadrul Conferinței internaționale pentru securitate de la München, am avut o întrevedere de lucru cu prim-ministrul Republicii Armenia, Nikol Pashinyan.

Am discutat un șir de chestiuni cu privire la dinamizarea în continuare a dialogului moldo-armean în diverse domenii care prezintă interes reciproc.
86235509_4089010151124959_5879383128086151168_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_ohc=6zvyWa2XbZUAX9YyGYv&_nc_ht=scontent.fkiv1-1 Am avut o întrevedere de lucru cu prim-ministrul Republicii Armenia, Nikol Pashinyan

Am apreciat pozitiv contactele stabilite la nivel înalt, în special, dialogul permanent cu domnul Pashinyan din cadrul summit-urilor CSI și UEEA, precum și discuția recentă cu Președintele Armeniei, Armen Sarkissian, care a avut loc la Ierusalim.

În context, am salutat vizita la Erevan a unei delegații a Parlamentului Republicii Moldova condusă de speakerul Zinaida Greceanîi, care este preconizată în perioada 23-25 februarie.

Am discutat termenele posibile ale vizitei oficiale a Premierului Armeniei în Moldova în mai sau iunie curent și am subliniat necesitatea organizării, înainte de aceasta, a unei noi ședințe a Comisiei Interguvernamentale bilaterale pentru cooperare comercial-economică și a unui forum de afaceri, cu scopul de a actualiza contactele și a realiza în deplină măsură oportunitățile pe care le au țările noastre.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.