Am avut o întrevedere de lucru cu conducerea organizației neguvernamentale CentroSoiuz (SoiuzPotrebKooperacia)

Am avut o întrevedere de lucru cu conducerea organizației neguvernamentale CentroSoiuz (SoiuzPotrebKooperacia) – cea mai mare asociație din Federația Rusă ce se ocupă de protecția drepturilor consumatorilor și propria producere agricolă în majoritatea regiunilor Rusiei.

Am discutat perspectivele activizării cooperării între agrarienii moldoveni și companiile rusești ce sunt implicate în importul producției noastre. În acest domeniu CentroSoiuz intenționează să susțină producătorii noștri și, printre altele, propune implementarea tehnologiei de congelare a produselor agroalimentare în teritoriul Republicii Moldova pentru a simplifica transportarea acestora în Rusia.

Partenerii ruși și-au manifestat interesul sporit față de cooperare cu partea moldovenească. În acest context am menționat că în septembrie curent în Chișinău va avea loc cel mai mare business-forum din ultimii ani, cu participare a sute de companii mari din Rusia și Moldova, ceea ce manifestă perspectivele favorabile ale relațiilor comerciale și economice bilaterale.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.