Am avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasneţov

Am apreciat înalt Forumul Economic moldo-rus, care a avut loc la Chişinău, şi am menţionat atenţia sporită faţă de acest eveniment atît în interiorul ţării, cît şi peste hotare. Am mai abordat chestiuni actuale de pe agenda politicii interne a Republicii Moldova.

Am discutat detaliile întrevederii de lucru, care urmează să aibă loc la data de 26 septembrie, la Moscova, între Preşedintele Republicii Moldova şi Dmitri Kozak, viceprim-ministrul Federaţiei Ruse, reprezentantul special al Preşedintelui FR pentru dezvoltarea relaţiilor comercial-economice cu Moldova.

De asemenea, l-am informat pe ambasadorul rus vizavi de vizita pe care urmează să o întreprind la Duşanbe, în perioada 27-28 septembrie, pentru a participa la şedinţa ordinară a Consiliului Șefilor de stat CSI. În cadrul summit-ului sunt preconizate mai multe întrevederi de lucru bilaterale cu unii lideri ai ţărilor Comunităţii.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.