Am avut o întrevedere cu un grup de reprezentanți de vîrf ai comunității academice din Europa occidentală și Rusia

Am avut o întrevedere cu un grup de reprezentanți de vîrf ai comunității academice din Europa occidentală și Rusia, experți în economie, geopolitică, relații internaționale și cultură din Rusia, Franța, Marea Britanie, Georgia, participanți ai conferinței internaționale „Capitalismul financiar și alternativele acestuia pentru secolul XXI. Contribuții la a 4-a Teorie Economică”, care se desfășoară la Chișinău.

Am făcut un schimb de opinii privind politica regională. Am salutat organizarea unor asemenea Conferințe importante la noi în Moldova care sporesc prestigiul țării noastre pe plan extern și oferă răspunsuri la multe întrebări de interes major pentru societate.

Am menționat că sunt dispus să susțin organizarea următoarei ediții a forumului în unul din orașele Moldovei pe subiecte de maximă importanță pentru țara noastră, dar și comunitatea internațională. Începînd cu tematica statalității, neutralității, noi modele de relansare economică și pînă la dezvoltarea capacităților de atragere a turiștilor.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.