Am avut o întrevedere cu un grup de juriști notorii din Moldova pentru a discuta mai multe chestiuni legate de funcționarea și reformarea sistemului justiției

Astăzi am avut o întrevedere cu un grup de juriști notorii din Moldova pentru a discuta mai multe chestiuni legate de funcționarea și reformarea sistemului justiției.

1-24-300x200 Am avut o întrevedere cu un grup de juriști notorii din Moldova pentru a discuta mai multe chestiuni legate de funcționarea și reformarea sistemului justiției

Am făcut un schimb de opinii pe majoritatea subiectelor de actualitate din domeniu. De asemenea am vorbit despre mersul implementării reformei justiției, importanța pregătirii specialiștilor în domeniul judecătoresc în conformitate cu standardele internaționale, despre măsurile de combatere a corupției în structurile administrației publice centrale și locale.

Am menționat importanța asigurării independenței sistemului judecătoresc, creării condițiilor necesare ca acesta să funcționeze doar în interesul statului și al cetățenilor.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.