Am avut o întrevedere cu sportiva Tatiana Salcuțan

Am avut o întrevedere cu sportiva Tatiana Salcuțan care a obținut medalia de aur la Jocurile Olimpice de Tineret din Buenos Aires, însoțită de antrenorul ei, Eugen Carabețchi și preşedintele Federaţiei de Înot, Alexandru Goreacev.

Campioana olimpică, Tatiana Salcuțan, originară din Tiraspol, a triumfat la proba de înot 200 metri spate, înregistrînd cel mai bun rezultat. Totodată, în anul curent, sportiva a mai cucerit 3 medalii de aur, la Jocurile Balcanice, înregistrînd un record al Balcaniadei la distanța de 100 metri spate.

Astfel, în semn de apreciere a meritelor în domeniul culturii fizice și sportului, pentru performanțe obținute în cadrul unor competiții internaționale și pentru talentul și dăruirea puse în slujba sportului național, am oferit Tatianei Salcuțan, Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

I-am adresat sportivei sincere felicitări pentru rezultatele obținute și i-am mulțumit pentru faptul că ne reprezintă destoinic țara. De asemenea, i-am urat succes în continuare și multe performanțe remarcabile, asigurînd-o de sprijin deplin din partea instituției prezidențiale.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.