Am avut o întrevedere cu Sheikh Sultan Bin Khalifa Al Nehyan, președintele Federației de Șah Asiatice

În calitate de Președinte al Federației de Șah al Republicii Moldova am avut o întrevedere cu Sheikh Sultan Bin Khalifa Al Nehyan, președintele Federației de Șah Asiatice.

În cursul dialogului am pledat pentru stabilirea unor relații de colaborare de lungă durată între țara noastră și EAU în domeniul șahului.

În cadrul discuției am relatat despre importanța pe care Federația de Șah din Moldova o acordă dezvoltării șahului în țara noastră. Am vorbit despre succesele pe care le obțin șahiștii moldoveni la diverse competiții internaționale, precum și am punctat obiectivele pe care ni le propunem în acest domeniu.

În context am menționat că echipa olimpică masculină și cea feminină a Federației de Șah din Moldova va reprezenta țara noastră la Olimpiada Mondială la Șah care va avea loc în anul curent în Batumi. În calitate de președinte al Federației de Șah voi examina posibilitatea să particip la acest eveniment. De asemenea, la Batumi va avea loc Congresul FIDE în cadrul căruia vor avea loc alegerile pentru funcția de președinte al FIDE.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.