Am avut o întrevedere cu renumitul jurnalist rus Aleksandr Liubimov

Am avut o întrevedere cu renumitul jurnalist rus, vice-preşedintele Academiei de Televiziune din Rusia, Aleksandr Liubimov, de care este legată o întreagă epocă de formare a televiziunii. Aleksandr Liubimov a sosit în Moldova pentru a fi moderatorul primului în istorie Forum economic moldo-rus.

În cursul dialogului am reiterat poziţia principială privind intangibilitatea libertăţii de exprimare şi inadmisibilitatea cenzurii. Toate emisiunile televizate din Rusia trebuie să revină în grila de emisie a posturilor de televiziune din Moldova, iar telespectatorul va alege ce să privească şi care punct de vedere să-l aleagă.

I-am dorit domnului Liubimov succes în realizarea proiectelor sale şi mi-am exprimat speranța că acestea vor fi apreciate înalt de către telespectatorii noștri.

Apropo, în cadrului Forumului va fi semnat un acord privind organizarea în anul 2019 la Chișinău a următoarei ceremonii de înmînare a premiului în domeniul televiziunii ”ТЭФИ – Содружество”.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.