Am avut o întrevedere cu primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban

În cadrul discuției am abordat mai multe subiecte de importanță majoră pentru locuitorii capitalei, inclusiv acțiunile întreprinse pentru a preveni și minimiza riscul răspîndirii infecției cu COVID-19.

Ion Ceban a relatat despre faptul că acest subiect este în vizorul tuturor structurilor municipale și există o conlucrare bună cu organele administrației publice centrale în acest sens. Mai mult, șefii de direcții și angajații din toate structurile municipale au primit indicații clare cu privire la măsurile ce urmează a fi întreprinse în domeniile pe care le administrează, fiindu-le solicitată seriozitate și responsabilitate maximă.

Am fost unanimi în opinia că doar prin acțiuni conjugate și responsabile vom putea face față acestei provocări majore cu care se confruntă nu doar Republica Moldova, dar și întreaga lume.

Tot astăzi voi avea o nouă întrevedere cu reprezentanții guvernului pentru a discuta măsurile care urmează să fie întreprinse la nivel național pentru a preveni răspîndirea coronavirusului. La acest moment situația este stabilă, inclusiv datorită măsurilor luate de autorități, dar așa cum s-a văzut în multe țări, evoluția acestei epidemii poate fi alertă și imprevizibilă, motiv din care vreau să mă asigur permanent că instituțiile statului sunt mobilizate și gata să intervină în momentul oportun.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.