Am avut o întrevedere cu prim-ministrul Armeniei, Karen Karapetian

Am discutat subiecte cu privire la realizarea înţelegerilor pe care le-am avut cu Preşedintele Armeniei, Serzh Sargsyan.

Am reiterat interesul pentru organizarea primei şedinţe a Comisiei Integuvernamentale moldo-armene privind cooperarea comercial-economică şi a Forumului oamenilor de afaceri din ţările noastre. Sperăm la o participare reciprocă a antreprenorilor din Moldova şi Armenia în proiecte investiţionale, realizate în statele noastre.

Am menționat interesul pentru propunerea anterioară a părţii armene cu privire la utilizarea de către companiile din Armenia a capacităţilor Portului Internaţional Giurgiuleşti pentru transportul de mărfuri, inclusiv în contextul creării unui coridor de transport Armenia – Georgia – Iran, dar şi în scopul livrării de produse armene pe piaţa europeană. Totodată, am reiterat oportunitatea examinării posibilităţii de lansare a unei curse aeriene directe între capitalele celor două state.

Mi-am exprimat convingerea că în urma vizitei la Erevan relațiile de cooperare între ţările noastre în sfera politică, comercial-economică, socială, umanitară şi culturală se vor extinde.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.