Am avut o întrevedere cu Președintele Republicii Tatarstan, Rustam Minnihanov

Am avut o întrevedere cu Președintele Republicii Tatarstan, Rustam Minnihanov, care se află în țara noastră cu o vizită de lucru de două zile.

În cadrul discuției am abordat mai multe chestiuni legate de dezvoltarea, extinderea și aprofundarea relațiilor noastre bilaterale, în special, în domeniul comercial-economic.

Am fost unanimi în opinia că schimbul comercial în volum de 12 mln. dolari anual nu corespunde potențialului de colaborare existent. Am convenit asupra necesității stabilirii unor contacte mai strînse între oamenii de afaceri din Moldova și Tatarstan, precum și între Camerele de Comerț și Industrie, pentru a dinamiza cooperarea comercial-economică

De asemenea, am venit cu inițiativa organizării unei vizite a consilierilor prezidențiali în orașul Kazan pentru a stabili domeniile prioritare de cooperare, dar și pentru a pregăti vizita mea oficială în Tatarstan, preconizată pentru anul viitor.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.