Am avut o întrevedere cu președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc

În cadrul discuției domnul Mitriuc m-a informat despre situația din raion în domeniul agriculturii și problemele generate de secetă, menționînd că fermierii mizează mult pe susținerea Guvernului în acest sens.

15EF2FF3-1227-4404-95EF-1B4CA00D422F-300x201 Am avut o întrevedere cu președintele raionului Ungheni, Ghenadie Mitriuc

De asemenea, mi s-a comunicat că sunt întreprinse toate măsurile de combatere a infectării cu noul coronavirus, raionul Ungheni aflând-se pe locul 25 din cele 32 de raioane după nivelul de răspândire a infecției. 

Totodată am discutat despre implementarea proiectelor de infrastructură, reparația drumurilor, dar și necesitatea angajării în câmpul muncii a persoanelor revenite în Moldova din cauza pandemiei cu COVID-19.

Am menționat că dezvoltarea regiunilor țării și îmbunătățirea nivelului de trai al populației este preocuparea de bază a actualei guvernări, iar subiectele menționate mai sus sunt în vizorul conducerii de vârf a țării, seceta și pandemia fiind incluse și în ordinea de zi a Consiliului Suprem de Securitate care va avea loc mâine.

Am subliniat că, în pofida circumstanțelor dificile cu care se confruntă țara, toate angajamentele față de populație și agenții economici, vor fi respectate.

In timpul apropiat intenționez sa am astfel de întrevederi cu toti președinții de raioane din țara. 

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.